смениха ми фара.. мн готин.. оригинален Валео от Александър Ауто 643лв.. сменя си цветовете както не е ксенон.. свето мн по силно и по ярко.. очаквам смяна и на другия...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фар за 166(Цена) ???
Collapse
X
-
sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! !http://www.metacafe.com/watch/1027834
ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др
-
Видях една Алфа с конденз на стъклото на фара. Това може ли да се оправи или трябва да се сменя? Става дума за ксенон.
Comment
-
Първоначално публикувано от КокиВидях една Алфа с конденз на стъклото на фара. Това може ли да се оправи или трябва да се сменя? Става дума за ксенон.
Нищо не може да се направи, защото от влагата веднага се скапва рефлектора и потъмнява лещата, нов трябва, ще го сменям тия дни. Да са живи и здрави затрахователите ми
Даже и да го отвориш,подсушиш, избършеш и отново да го залепиш (ако при това не строшиш стъклото, щото лепилото е зверски яко), тоя фар вече свети на по-малко от 50% - пробвано е.
Comment
-
На Пасат-а ми се изпоти веднъй и го издухах с компресора.. и повече не се е появявал конденз.. вече 1-2 години..sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! !http://www.metacafe.com/watch/1027834
ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko...Даже и да го отвориш,подсушиш, избършеш и отново да го залепиш (ако при това не строшиш стъклото, щото лепилото е зверски яко), тоя фар вече свети на по-малко от 50% - пробвано е.
Comment
-
Първоначално публикувано от КокиПървоначално публикувано от pinko...Даже и да го отвориш,подсушиш, избършеш и отново да го залепиш (ако при това не строшиш стъклото, щото лепилото е зверски яко), тоя фар вече свети на по-малко от 50% - пробвано е.
А светеше по-слабо, щото рефлектора беше помътнял (вместо блестящо бял беше тъмносив), а лещата беше доста жълта и покрита с нещо като налеп от мухъл или нещо подобно.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko...светеше по-слабо, щото рефлектора беше помътнял (вместо блестящо бял беше тъмносив), а лещата беше доста жълта и покрита с нещо като налеп от мухъл или нещо подобно.
Comment
-
Първоначално публикувано от КокиПървоначално публикувано от pinko...светеше по-слабо, щото рефлектора беше помътнял (вместо блестящо бял беше тъмносив), а лещата беше доста жълта и покрита с нещо като налеп от мухъл или нещо подобно.
Това да ти е проблема.
Дай 20 кинта на един репатрак и я закарай във Ванто да видят в какво състояние е, на Горубляне баш най-големите гробници имат най-изпънат вид.
Comment
-
Ще я закарам, естествено. Но застрахователите ще го опишат фара в полицата, така че и камъчето няма да помогне
Comment
-
Първоначално публикувано от КокиЩе я закарам, естествено. Но застрахователите ще го опишат фара в полицата, така че и камъчето няма да помогне
Пък и колко му е на отвориш задната капачка на фара и да го оставиш да посвети на къси и дълги за 5 минути и ще изсъхне напълно. Точно преди огледа.
Comment
-
Да, това за капачката е добра идея. За каското вече съм се уговорил с един пич в Армеец.
Comment
Comment